26 augusti 20:00 - 22:00

-

Södra Munksjön Utvecklings AB, HSB, Skanska, Peab

200 SEK

Magnus Carlsson kommer till Skeppsbron! Magnus behöver knappast någon yvigare presentation. Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen och som sångare i det klassiska bandet Barbados är det få som inte har nynnat på hitsen ”Kom hem” och ”Se mig”.

Mångsidigheten gav honom även en plats som en av fyra discodivor i världsgruppen Alcazar samtidigt som Magnus hela tiden varit en av Sveriges största soloartister. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller är han en våra mest folkkära artister. Därtill har han turnerat över hela världen under sin gedigna karriär och har en låtskatt likt få andra i branschen. Våren 2022 spelade gav Magnus sin 90:e föreställning av sin succéshow ”Från Barbados till Gamla Stan” som under fyra säsonger spelats på bland annat anrika Hamburger Börs och Cirkus i Stockholm.

Välkommen att uppleva Magnus Carlsson på Kvarteret Ödlans unika, färgsprakande innergård. Mitt i utvecklingen av Jönköpings nya stadsdel Skeppsbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Konserten är en del av programmet för "Upptäck Skeppsbron" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., de populära stadsutvecklingsdagarna som arrangeras av Södra Munksjön Utvecklings AB, HSB, Skanska & Peab sista helgen i augusti.

Biljetter

Vuxna och ungdomar 13 år och uppåt köper biljett för 200 SEK via länk-knappen nedan.

Den tillåtna åldersgränsen för konserten är 13 år pga. ljudvolymen enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Insläpp

Insläppet startar 2 h innan konsertens början (dvs. 18.00) och sker genom stora grinden mot Syrgasvägen. Du behöver kunna visa din biljett/QR-kod (som du får vid biljettköpet) vid insläppet.

Övrig praktisk information

Stå eller sitta?

En större del av innergårdens yta används till ståplatser. Vissa sittmöjligheter kommer finnas på angivna ytor. Det går inte att boka en specifik plats vid biljettköpet.

Mat och dryck

Mat och dryck kommer finnas till försäljning på innergården innan och under konserten. Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat och/eller dryck in på konsertområdet.

Toaletter

Tillfälliga toaletter kommer finnas på innergården. (Kvarteret Ödlan kommer vara stängt under konserten)

Hitta till Kvarteret Ödlans innergård

Adress: Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping.

Gå eller cykla längs med Hälsans stig vid Munksjön.

Ta buss 27 till hållplats Simsholmen alternativt buss 1, 24, 28, 37, 500, 536, 560 till hållplats Jönköping Kämpevägen. Läs mer om bussavgångar och hållplatser på jlt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du tar bil finns möjlighet att parkera på infartsparkeringen vid Jordbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller den tillfälliga parkeringen längst ner på Tallahovsgatan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (ner mot Munksjön). En anvisad grusplan mitt emot Ödlan innergård (på Syrgasvägen) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer också erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser.

Frågor

För tekniska frågor kring biljettköp kontakta Ticksters support. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För övriga frågor kring biljetter, insläpp, ev. handikappanpassning mm. kontakta Annefrid Sjöman på telefon eller via mail.