27 juli 20:00 - 22:00

-

Södra Munksjön Utvecklings AB

Gratis

Se denna storslagna musikaliska fantasi om Elton Johns liv och musik i Skeppsbrons egen utomhusbio.

Om filmen: Rocketman är en storslagen musikalisk fantasi om den otroliga historien kring Elton Johns genombrottsår. Filmen följer den fantastiska resan från det blyga pianospelande underbarnet Reginald Dwight till internationella superstjärnan Elton John. Denna inspirerande berättelse - tillsammans med Elton Johns mest älskade låtar som utförs av stjärnan Taron Egerton - skildrar historien om hur en liten stadspojke blev en av de mest ikoniska figurerna i popkulturen.

Välkommen på filmkväll under bar himmel på Kvarteret Ödlans unika, färgsprakande innergård. Mitt i utvecklingen av Jönköpings nya stadsdel Skeppsbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se hela programmet för Sommar i Skeppsbron här. Öppnas i nytt fönster.

Rekommenderad ålder

Rekommenderad ålder: från 7 år.

Tiden kan justeras något

Beroende på solljus och väder kan starttiden komma att skjutas fram något.

Bion är gratis – ingen anmälan krävs

FIKALUCKAN kommer finnas på plats under utomhusbion och säljer fika och popcorn!

Det går bra att ta med egen mat/ dryck och snacks till bion. Alkohol är dock strängt förbjudet att ta med sig in på eller förtära på innergården.

Insläpp

Insläppet till bion startar 1 h innan filmens början.

Övrig praktisk information

Sitt skönt!

Ta gärna med dig valfri dyna/strandstol/filt eller liknande för att sitta skönt.

Vi kommer låna ut ett begränsat antal brassestolar och filtar på innergården.

Mat och dryck

Ta gärna med egen mat/ dryck och snacks till bion. Alkohol är dock strängt förbjudet att ta med sig in på eller förtära på innergården.

Det kommer inte finnas försäljning av mat eller dryck på innergården under bion.

Toaletter

Tillfälliga toaletter kommer finnas på innergården.

Hitta till Kvarteret Ödlans innergård

Adress: Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping.

Gå eller cykla längs med Hälsans stig vid Munksjön.

Ta buss 27 till hållplats Simsholmen alternativt buss 1, 24, 28, 37, 500, 536, 560 till hållplats Jönköping Kämpevägen. Läs mer om bussavgångar och hållplatser på jlt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du tar bil finns möjlighet att parkera på infartsparkeringen vid Jordbron Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller den tillfälliga parkeringen längst ner på Tallahovsgatan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (ner mot Munksjön). En anvisad grusplan mitt emot Ödlan innergård (på Syrgasvägen) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer också erbjuda ett begränsat antal parkeringsplatser.

Frågor

För generella frågor om bion, eller eventuella behov av handikappanpassning kontakta Annefrid Sjöman på telefon eller via mail.